חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרוטוקול בתיק ת"א 9139-04-10

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום הרצליה
9139-04-10
11.9.2011
בפני :
שאול אבינור

- נגד -
:
ונונו דני בע"מ
עו"ד מירב אהרון חי
:
1. בני ג'ורג' יעקב להובלות בע"מ
2. נג'יב יעקוב
3. הובלות א.נ.ג.ר ג'ורג' בע"מ

עו"ד חליל
פרוטוקול

ב"כ התובעת:

שוחחתי כעת עם ב"כ הנתבעים עו"ד חליל והוא הודיע לי כי הוא מתעכב בשל פקק תנועה. הגשנו בקשת דחייה וכעת הוא אמר שהוא מסכים לדחייה לאור העובדה שלא התקבלה חוות דעת מומחה. עו"ד חליל טוען ששיתפו פעולה עם המומחה. בנסיבות, נבקש דחיית הדיון.

בית המשפט מתבקש להורות לנתבעים לשתף פעולה באופן מלא עם המומחה ואם אין בידיהם מסמכים נוספים או כל חומר אחר שהמומחה ביקש מהם שיודיעו על כך וזאת על למנת לאפשר

למומחה ליתן חוות דעתו על סמך החומר שלפניו.

ב"כ הנתבעים:

אני מתנצל על האיחור. ראיתי את פניית המומחה. העברתי כל מה שיש לי למומחה. העברתי את יפויי הכוח שנחתם בפניי, את התצהירים, כ-3-4 תצהירים, עוד שלושה מסמכים ונתבע 2 נכח אצלו וחתם בפניו. נתבע 2 התחתן לפני כשנתיים ולא לקח איתו דבר מהבית, אין לו חומר ומסמכים מעבר למה שמסרנו. המסמכים הנדרשים הם לפני כארבע שנים. עד שנה וחצי יש לנתבע 2 את כל המסמכים. לפני 3 שנים הוא היה בעל חברה ואכן יש לו רוא"ח, אנו ננסה לאתר מסמכים אצל רוא"ח. כאשר נתבע 2 היה אצל המומחה הוא לא ביקש ממנו מסמכים נוספים.

ב"כ התובעת:

נבקש שגם יינתנו דוגמאות עם חותמות מקוריות.

המצאנו למומחה את מסמכי המחלוקת במקור.

החלטה

בנסיבות העניין, אני מחליט כדלקמן:

ב"כ הנתבעים יעביר למומחה, בהקדם האפשרי ולכל היותר תוך 30 יום מהיום, מספר דוגמאות חתימה נוספות של נתבע 2, ככל האפשר גם עם חותמות מקוריות. בעניין זה יפנה ב"כ הנתבעים לאלתר לרוא"ח של נתבע 2, וכן לבנק בו הוא מנהל את חשבונו, על מנת לקבל מהם מסמכים כאמור, שאותם יעביר בהקדם האפשרי למומחה.

המומחה מתבקש ליתן את חוות דעתו לאחר שיקבל את המסמכים הנ"ל. ככל שלא יתקבלו מסמכים כנדרש, יתייחס המומחה למשמעות הדבר בחוות דעתו.

נקבע בזה קדם משפט נוסף ליום 19.1.12 בשעה 11:30.

<#3#>

ניתנה והודעה היום י"ב אלול תשע"א, 11/09/2011 במעמד הנוכחים.

שאול אבינור, שופט

הוקלד על ידי: איריס עמרם התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>